Ивайло Цветков - Нойзи е промил тотално акъла на иначе

...
Ивайло Цветков - Нойзи е промил тотално акъла на иначе
Коментари Харесай

Влюбена или мазохистка: Нойзи с поредна пошла постъпка към Мария Игнатова, а тя го гледа като теле!

Ивайло Цветков - Нойзи е промил тотално акъла на другояче интелигентната Мария Игнатова. Откакто е негова брачна половинка, тя по този начин се е поддала на... и ние не знаем навръх какво (на чара му ли, на мозъка му ли, на другото ли...), само че просто не е същата жена. Това обаче е в неин ущърб.

Докато през дългите си години връзка с Димитър Рачков, Мария безусловно беше носена на ръце и обожавана от комика, то в брака си с Нойзи тя е тази, която се възхищава, пляска възторжено с ръчички и гледа Ивайло като влюбено теле. Каквото и да направи той, Мария е ок. И го приветства.

Видяхме по какъв начин Нойзи не пипна нищо вкъщи им, до момента в който Мария Игнатова беше посетител в " Черешката ", а сме виждали и доста други случаи, в които той наподобява меко казано на бастун в държанието си към нея. Днес пристигна ред и на следващия му " жест " към сякаш обичаната жена, когато той реши да й посвети книга с разговори.

Книжлето включва разговори и мисли на родни известни персони, което единствено по себе си е неуместно за посвещение на жена ти. Още по-безвкусно е обаче самото обръщение, което гласи единствено " На М. ". Не Мария, не Мария Игнатова, а М. Че то на следващия ден умерено може да подари същото книжле и на някоя друга Мария, Мариета, Мариела, Маринела, Минка, Моника, Марина и прочие женски имена със същата писмен знак.

Дори близки приятелки на Игнатова от дълго време се чудят за какво тя не упорства за по-романтично и нежно отношение към себе си, само че очевидно това е то - някои дами като се влюбят и главите им изветряват.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР