Ивайло Савов е новият директор на програма Хоризонт, съобщиха от

...
Ивайло Савов е новият директор на програма Хоризонт, съобщиха от
Коментари Харесай

Нов директор на програма Хоризонт

Ивайло Савов е новият шеф на стратегия " Хоризонт ", оповестиха от БНР.

Досегашният Васил Велев си потегля от радиото по персонални здравословни проблеми, които не му разрешават да бъде в непрекъсната претовареност. Той зае поста при започване на мандата на Александър Велев като общоприет шеф на БНР (май 2016 г.). Тогава, с цел да оглави " Хоризонт ", Васил Велев се върна от Лондон, където дълги години беше част от екипа на Би Би Си.

Савов е дълготраен кадър на БНР с над 30-годишен опит в електронните медии. Кариерата му стартира като кореспондент и водещ на юношески излъчвания в радио " Шумен ". По-късно той става и шеф на районната радиостанция.

През последните 5 години Ивайло Савов е член на Комисията за отбрана от дискриминация с експертни знания по признаците: националност, поданство, генезис, вяра и религия, персонално състояние, човешки геном и практикуване правото на труд. Той е учител по радиокомуникации, радиосистеми и радиопрограмиране в Шуменския университет „ Еп. Константин Преславски “. Един от основателите на специалността публицистика в образователното заведение.

Савов има близо 20-годишен управнически опит като шеф, член на дирекционния съвет на БНР, член на програмния съвет на БНР и член на публичния съвет на Българска национална телевизия.

Занимава се интензивно и с социална активност. Сдружението " Българска икона ", основано от него, се занимава с реституция и консервация на църковни и възрожденски монументи на културата и подкрепяне на младежкото изкуство.

Генералният шеф на БНР Александър Велев го е показал публично пред екипа през днешния ден в 11,00 ч.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР