Ивайло Петков е новият спортно-технически директор на ПФК Левски, информира

...
Ивайло Петков е новият спортно-технически директор на ПФК Левски, информира
Коментари Харесай

Официално: Левски вече има спортно-технически директор

Ивайло Петков е новият спортно-технически шеф на ПФК Левски, осведоми клубният уебсайт. Той бе поканен от управлението на клуба да поеме поста и ще бъде показан пред медиите в околните дни.

„ Ръководството ми показа концепцията за развиване на ПФК „ Левски “ и бях поканен да стана от нея. За мен е огромна чест да бъда в клуб като „ Левски “ и благодаряя за доверието, което ми гласоподава управлението. Надявам се с общите старания на всички в Левски да изведем тима там, където му е мястото “, съобщи за www.levski.bg Ивайло Петков.

Ивайло Петков е роден на 24 март 1976 година Той е троент първенец на България на България с тима на Литекс ( 1997-98, 2009-10, 2010-11). Печелил е Купата на България (2009 г.) и Суперкупата на България (2010 г). Има 65 мача и 3 гола за националния тим на България, участник е на Световното състезание във Франция през 1998 година. В богатата си кариера като състезател е носил екипите на турските „ Фенербахче “, „ Истанбулспор “ и „ Анкарагюджу “ и на съветския „ Кубан “ (Краснодар).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР