Ивайло Петев вече официално не е треньор на кипърския Омония

...
Ивайло Петев вече официално не е треньор на кипърския Омония
Коментари Харесай

"Омония" и Петев официално се разделиха

Ивайло Петев към този момент публично не е треньор на кипърския " Омония " Никозия. Това оповестиха от клуба на формалния си уебсайт.

Освен това българският експерт ще бъде даден на съд от управлението на към този момент някогашния си тим, поради изказванието, че част от футболистите са взели участие в скица за " черно тото ".

Преди публично да се раздели с " Омония " Петев уточни, че Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш са взели участие в уговорени мачове. Той е отстранил футболистите, само че те са били върнати в тима, под напън от управлението.

На диалог през днешния ден Петев е показал на шефовете на клуба видео записи, които потвърждават изказванието му. Той ще би трябвало да ги даде и на полицията в Кипър. Местните управляващи търсят българина за разпит, откакто тримата посочени играчи и представители на Синдиката на футболистите се оплакаха, че Петев употребява клюки по техен адрес.

Петев застана отпред на " Омония " през декември 2017 година Той води тима в 15 мача, като реализира 8 победи, 1 тъждество и 6 загуби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР