Ивайло Петев вече не е старши треньор на Лудогорец. Окончателното

...
Ивайло Петев вече не е старши треньор на Лудогорец. Окончателното
Коментари Харесай

Петев аут от Лудогорец

Ивайло Петев към този момент не е старши треньор на Лудогорец. Окончателното решение е пристигнало след издънката в Кърджали. Новината е била обявена на играчите тази заран, като Петев се сбогувал с играчите, днешната подготовка на “орлите ” била водена от Иван Цветков и Светослав Дяков.

“Орлите ” упражняваха в Момчилград, откакто останаха в Кърджали след мача нощес. След това са отпътували към Пловдив, откъдето ще летят тази сряда за Истанбул. В четвъртък разградчани гостуват на Фенербахче в Лига на конференциите.

 На фотографията: Ивайло Петев. БГНЕС/ЕПА

Припомняме, че Петев се завърна отпред на “зелените ” през март, заставайки на мястото на словенеца Анте Шимунджа – 10 години след края на своя първи интервал в Лудогорец. В края на предишния сезон експертът изведе отбора от Разград до дубъл – победа над ЦСКА 1948 на финала в шампионата Sesame Купа на България и първо място в крайното класиране на Първа лига, с точка повече от съперника ЦСКА – София. Това беше първи дубъл на разградчани след 2014 година

Най-звучен пестник групировката на Петев получи на гостуването си в Дания. Мачът от груповата фаза на Лига на конференциите приключи с погром 7:1 за тима на Норселанд. Това остава в историята на Разградчани, като най-голямата тяхна загуба в евро участията им.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР