Ивайло Петев опитва да изглади отношенията си с Омония, преди

...
Ивайло Петев опитва да изглади отношенията си с Омония, преди
Коментари Харесай

Ивайло Петев предлага мир на "Омония"

Ивайло Петев пробва да изглади връзките си с " Омония ", преди спорът да се е пренесъл в правосъдната зала. Според медиите в Кипър неговият юрист е провел телефонен диалог с ръководителите на клуба и е декларирал предпочитание за съглашение.

" Омония " към този момент заведе дело за уронване на престижа против Петев в Окръжния съд на Никозия, като упорства за отплата в размер на 576 000 евро.

Скандалът избухна предходната седмица, когато в изявление за българско електронно издание някогашният народен селекционер насочи тежки обвинявания към трима играчи на " Омония ". Петев разгласи, че те са играли симулативно в избрани мачове и разкритикува управлението поради обстоятелството, че въпросните футболисти са останали в тима макар експлицитното му гледище те да си тръгнат.

Впоследствие " Омония " приключи едностранно контракта му, а упрекнатите играчи подадоха тъжби. Наложи се Петев да дава пояснения в локално полицейско ръководство.

Кипърските медии настояват, че треньорът няма по какъв начин да потвърди изказванията си и че единственият му вид е да търси извънсъдебно съглашение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР