Ивайло Петев е отказал примамливо предложение да поеме отбор от

...
Ивайло Петев е отказал примамливо предложение да поеме отбор от
Коментари Харесай

Петев отказал атрактивна оферта от Саудитска Арабия

Ивайло Петев е отказал примамливо предложение да поеме тим от Саудитска Арабия при започване на годината. Това заяви. Петев е бил потърсен от Клуб Абха.

Тимът е желал да го ангажира, с цел да му помогне в борбата за оцеляване. Офертата била подкрепена с изкушаващи финансови параметри. Трикратният първенец с обаче я е отклонил. Той се стимулирал, че има ангажимент към Университатя Крайова и персонално към президента на клуба Михай Ротару и няма желание да оставя работата си незавършена.

Клуб Абха уволни на 17-и декември 2023 година тунизиеца Юсеф Ал Манаи. Оттогава отпред е краткотрайният треньор Джордж Тимиш. Тимът обаче няма победа в осем мача и заемат предпоследното 17-о място, като е на пет точки от оцеляването. В шампионата на Саудитска Арабия имаше пауза поради Купата на Азия. Шампионатът обаче започва след две седмици.

Иначе воденият от Ивайло Петев тим падна с 0:3 в последния си мач от водача ФКСБ. Така Университатя слезе на 5-о място в Румъния с 34 точки, на 5 точки от второто място.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР