Ивайло Московски е подал оставка като народен представител от ГЕРБ.

...
Ивайло Московски е подал оставка като народен представител от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Ивайло Московски подаде оставка като депутат

Ивайло Московски е подал оставка като депутат от ГЕРБ. Това излиза наяве от проектопрограмата за работа на Народното събрание.
Очаква се депутатите да стартират работа в сряда с гласоподаване като първа точка на преустановяване пълномощията на народния представител Ивайло Московски. Оставката му е подадена в деловодството на Народното събрание на 30 ноември (петък).
Припомняме, че Московски бе министър на превоза и осведомителните технологии, само че се раздели с поста след нещастието край Своге взела живота на 20 души. След оставката се върна като народен представител в Народното събрание.
От транспортното ведомство си потегли дружно с сътрудниците си от районното министерство Николай Нанков и от вътрешното министерство Валентин Радев. Нанков също подаде оставка като народен представител, само че се върна като заместител в Министерство на регионалното развитие.
Ивайло Московски беше публично препоръчан от министъра на финансите Владислав Горанов за вицепрезидент на Черноморската банка.
През декември тази година изтича 4-годишния мандат на сегашния вицепрезидент Нина Ставрева, която е на този пост от 2014 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР