Ивайло Мирчев от Демократична България“ написа коментар в социалната мрежа

...
Ивайло Мирчев от Демократична България“ написа коментар в социалната мрежа
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Каквито и несъгласия да има, не може да бъде оправдано влизането с взлом от депутати

Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ написа коментар в обществената мрежа Фейсбук по отношение на държанието на Политическа партия „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия , които през последните два дни нахлуха в регионалната администрация на София поради демонтирането на Паметника на Съветската войска. Публикуваме коментара на Мирчев без редакторска интервенция:

„ Депутати от ВъZраждане влизат с щурм в постройката на регионалната администрация в София, водени от водача на партията, с хипотетично подпомагане на полицейски чиновник (№242797). Вчера пиарът на Българска социалистическа партия пред камерите на публицистите разруши друга врата в същата постройка, още веднъж без никакви последици.

Очевидно някои се изживяват все едно сме в края на 40-те години на XX в. А аз съм изпратил въпроси към Министерство на вътрешните работи министъра за взетите ограничения, по отношение на дейностите на Българска социалистическа партия и ВъZраждане в държавна институция.

Каквито и несъгласия да има, каквито и разногласия да съществуват, не може да бъде целесъобразно разбиването на порти и влизането с щурм от депутати. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР