Ивайло Мирчев каза, че няма причина депутатите да нямат доверие

...
Ивайло Мирчев каза, че няма причина депутатите да нямат доверие
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев от ДБ: Въпросът е защо партиите в НС нямат доверие на машините за гласуване

Ивайло Мирчев сподели, че няма причина депутатите да нямат доверие на машинното гласоподаване, защото живеем в софтуерни времена. Мирчев добави иронично: „ Ще е новаторско гласуването с бобени зърна, тъй като отпадна машинния протокол. Флашките ще се употребяват единствено при нужда от доказване в съда. ”

 

Ивайло Мирчев от Демократична България сподели, че протоколът от машините е като калкулатор, тъй като демонстрира действителната обстановка и броят на гласовете. Най-честите измами при потреблението на хартиената бюлетина са свързани с нанасянето на данните в протоколите като преференции или различен тип информация. Мирчев уточни, че самодейност на Демократична България „ Ти броиш ” е софтуерен артикул, който се конфигурира на таблет. От партия Движение за права и свободи са го свалили най-вече, защото той има над 1000 тегления на първите избори от етническата партия.

 

 „ Хартиената коалиция ” трансформира гласуването на машината в „ грозна фасада на псевдодемокрацията ”, сподели по bTV Ивайло Мирчев от Демократична България.

 

Мирчев разяснява въпросите към „ Лукойл ”. На 13-ти май 2022г. от Демократична България са инициирали ограничения за енергийната самостоятелност на страната. Депутатът уточни, че е основно страната да има надзор върху рафинерията. Демократична България имат законово предложение, до момента в който Движение за права и свободи единствено концепция. Предложението на Демократична България пази националните ползи на България. Демократична България се надява Движение за права и свободи да ги поддържат в зала.

 

Мирчев уточни, че се намираме в куриозна обстановка, в която целият Европейски Съюз не изнася съветски нефт, а единствено България и акцентира, че в това няма логичност: " Правителството даде 26 години концесия на Росенец на „ Лукойл ”, който от 2007г. не заплаща налози в България. Важно е страната да има надзор върху терминала в Росенец. Трябва да се вкара търговски шеф за интервал от 6м. Нищо няма да се национализира, а да се поеме надзор върху оперативната работа на рафинерията. Това ще подсигурява енергийната сигурност на страната, ниските цени на горивата и вероятно работните места на чиновниците. "

 

От Демократична България приканват България да бъде дейната страна  в този развой, с цел да може страната ни да подсигурява ниски цени на горива. мирчев уточни, че е належащо " Да се направи действителна проверка от Национална агенция за приходите на „ Лукойл ” за последните 6-10 години, с цел да се платят съответните налози. " Според Мирчев „ Лукойл ” печели по 250 млн. лева от съветския вид уралс на месец: „ Сега си представете по 3 милиарда на година, които могат да се  в бензиностанциите и бизнеса, което ще рефлектира на цените на хляба и сиренето. "

 

Мирчев уточни, че казусът е, че тези пари остават в „ Лукойл ”. Освен това акцизът на горивата в страната ни е най-евтин. Според Мирчев " Не може частна компания да слага условия на страната. България държи златната акция, тъй като рафинерията е стратегически обект. В годините тя не е употребена, което приказва, че са обслужвани съветските ползи. "

 

Мирчев напомни, че когато „ Газпром ” спря газа на България, всички са чертаели апокалипсис: " Сега няма нищо ужасно, тъй като се спекулира. До войната рафинерията работеше със 60% непознат, а не съветски нефт. Какъв е казусът това да продължи в този момент? ”, пита риторично Мирчев. Това не и преференциално на „ Лукойл ”, тъй като " те ще губят стотици милиони, в случай че работят с различен нефт. Очаква се 3-4 милиарда лева да се върнат в бюджета. В Германия 2021г. Путин не прати газ в газохранилището и Германия пое контрола ", добави Мирчев.

 

Мирчев разяснява военна помощ за Украйна. Той сподели, че е подхваната значима стъпка в вярната посока, като задачата е да има още стъпки в тази посока. Модернизацията на българската войска ще се реализира посредством фондове на Съединени американски щати, като ще има обновяване на нашите оръжия в подмяна на старите, които страната ще даде.

 

Демократична България гледат съществено към втория мандат, тъй като в него е „ заложено бъдещето на страната ”. Очакват поддръжка от Народно събрание за сформиране на държавно управление.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР