Ивайло Мирчев е осъдил Виктор Димчев заради твърдения, че е

...
Ивайло Мирчев е осъдил Виктор Димчев заради твърдения, че е
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев с достъп до непубликувани съдебни решения?

Ивайло Мирчев е осъдил Виктор Димчев поради изказвания, че е получавал пари от Делян Пеевски. „ Всъщност за първи път срещнах господин Пеевски в Народното събрание при клетвата ни като депутати. Сумата, за която бе наказан господин Димчев ще бъде дарена за положителни каузи. Огромни благодарности на неуморния юрист Николай Христов, който печели не за първи път каузи свързани с господин Пеевски, негови медии или клакьори “, написа Мирчев.

Той разгласява и правосъдното решение, като в бързината пропусна да скрие личните си персонални данни – ЕГН и адрес (бел. ред – замазани са от редакцията).


Съдебното решение се появи на профила на Мирчев
„ Добре пристигнали в бъдещето! Това е едно към момента непубликувано правосъдно решение “, отговори Виктор Димчев, който към момента не е бил осведомен със решението на съда.

Той обръща внимание какъв брой бързо магистратите са завършили делото на Мирчев – в контраст с практиката всевъзможни каузи да се точат с години.

„ Искрено се развличам в случаи като този. А споделят, че съдът не работел... Работи! Само че единствено за другарите. За по-малко от ДВА месеца СРС образува дело, организира го и излезе с решение, което беше оповестено от една от страните часове ПРЕДИ същото да бъде оповестено публично в уеб страницата на СРС “, разяснява той.

„ Изглежда освен Узунов, Радев и Бобоков имат достъп до решенията на съда преди тяхното оповестяване, а изобщо цялото честно приятелство “, обобщава Димчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР