Ивайло Ивков е новият изпълнителен директор на Левски. Още двама

...
Ивайло Ивков е новият изпълнителен директор на Левски. Още двама
Коментари Харесай

Eто ги новите началници на Герена

Ивайло Ивков е новият изпълнителен шеф на Левски. Още двама нови началници оглавяват и Управителния съвет на сините - Даниел Боримиров и Радослав Разпопов.

Това разгласи членът на Надзорния съвет на Петър Ганев.

Снощи Надзорният съвет организира съвещание и финално събеседване с тримата. Фокусът на разискването е бил бъдещето на клуба и ролята на всеки един в трансформацията на Левски.

По-нататък е допустимо Управителният съвет да набъбне и с още нови членове, защото по правилник се състои от 3 до 5 лица.

Иво Ивков ще отговоря за административното ръководство. Даниел Боримиров ще има разнородни функционалности, в това число дипломат на клуба, връзка с последователите и в поддръжка на спортно-техническия щаб.

Радослав Разпопов идва от екипа на Palms Bet и ще дава отговор за комерсиалната част, в това число работа по привличане на спонсори и рекламодатели.
свързани новини7909на 01.10.2021
" Вярвам, че с Мъри и Иво отпред имаме две мощни котви - в спортно-технически и административно-управленски проект, които да обединят сините последователи и да трансформират клуба ", съобщи Ганев.

Днес в 11:00 часа е формалното показване на новия Управителен съвет.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР