Ивайло Иванов, фейсбукС изненада научих, че днес, по време на

...
Ивайло Иванов, фейсбукС изненада научих, че днес, по време на
Коментари Харесай

Ексшефът на Столичния инспекторат: Терзиев твърди, че съм си взел почивен ден на протеста срещу БФС, но аз напуснах предния ден

Ивайло Иванов, фейсбук

С изненада научих, че през днешния ден, по време на чуване в Народното събрание, кметът на София Васил Терзиев ми е вменил избрани отговорности, свързани с несъответстващите дейности на ръководената от него Столична община по време на митинг против ръководството на Българския футболен съюз, провел се в следобедните и вечерни часове на 16 ноември 2023 година Вменените ми отговорности и отговорности, съгласно изказванията на уважавания господин Терзиев, са по отношение на „ почивен ден “, взет от мен като шеф на Столичния инспекторат на 16 ноември 2023 година, т.е. в деня на митинга.

Без да се колебая в компетентността и високите управнически качества на господин Терзиев, го осведомявам, че Столичният инспекторат няма отговорности и подготвеност във връзка с защитата на всеобщи мероприятия, позволени от кмета. Те попадат в областта на професионалната и законова подготвеност на Столична дирекция на вътрешните работи.

Що се отнася до „ почивния ден “, осведомявам господин Терзиев, че към 16 ноември 2023 година просто не съм бил негов чиновник и шеф на Столичния инспекторат. Заповедта, подписана от същия господин Терзиев и след която напуснах Столичния инспекторат, е от 15 ноември 2023 година като влиза в действие от 16 ноември 2023 година Т.е. към 16 ноември 2023 година аз съм нямал каквито и да е отговорности и отговорности към активността и управлението на Столичния инспекторат.

Противното би било жестоко нарушаване на трудовите закони на Република България и напълно нямам доверие, че кметът Терзиев не знае това.

Накрая, ще осведомявам господин кмета, че при последвалите значителни снеговалежи, довели до голям брой паднали счупени клони, останали непочистени с месеци, както и по време на сериозните обледявания на тротоари, подлези и така нататък, още веднъж не съм заемал управителната служба в Столичния инспекторат.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР