Ивайло Евтимов-Йожи, осъден като член на бандата за отвличания Наглите,

...
Ивайло Евтимов-Йожи, осъден като член на бандата за отвличания Наглите,
Коментари Харесай

След съмнения за фиктивно намалена присъда един от Наглите излиза на свобода

Ивайло Евтимов-Йожи, наказан като член на бандата за отвличания " Наглите ", излиза на независимост. Това е постановил в четвъртък Софийският апелативен съд (САС). Решението е дефинитивно.

Втората инстанция е отменила решението на арбитър Атанас Атанасов от Софийския градски съд (СГС), с което в края на август се отхвърля предварително освобождение. Тогава съдията показва, че въпреки официално Евтимов да се е водил на работа, което понижава присъдата, той въобще не е бил в пандиза. Вместо това е бил извеждан за прегледи и лекуване, защото има множествена склероза.

" В хода на правосъдното разследване беше открито, че за не дребен интервал от време, който е регистриран като положен труд, надлежно и предстоящ на приспадане, наказаният е бил или в изискванията на прекратено осъществяване на наказването, или същият е бил извеждан от пандиза за присъединяване в медицински прегледи, проучвания и рехабилитация ",.

В четвъртък обаче съдиите от апелативния съд Николай Джурковски, Александър Желязков и Емилия Колева анулират отхвърли на Атанасов. Те считат, че Евтимов се е поправил и е редно да бъде освободен предварително.

18 години
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР