Ивайло Чочев отбеляза срещу Левски 20-ото си попадение в елита

...
Ивайло Чочев отбеляза срещу Левски 20-ото си попадение в елита
Коментари Харесай

За пръв път от 4 години насам играч достига 20 гола в efbet Лига

Ивайло Чочев означи против Левски 20-ото си попадение в елита и още веднъж дръпна пред главния си преследвач в битката за голмайсторския приз - Дюкенс Назон от ЦСКА - София, който е със 17. За първи път от 4 години състезател в елита съумява да доближи кота 20 гола. За последно това стори Станислав Костов с фланелката на Левски през сезон 2018/19, когато той нанесе 24 точни изстрела.
 Левски отново не победи Левски отново не победи " черната котка " ЦСКА 1948, и " сините " не стопираха Чочев
След това оптималният брой вкарани попадения бе 18 - по толкоз имаха Мартин Камбуров и Клаудиу Кешерю от Лудогорец, и 17 от Пиерос Сторириу още веднъж от разградчани.

Върховото достижение през този век принадлежи на Камбуров и Цветан Генков, които означават по 27 гола надлежно за Локомотив (Пд) през сезон 2004/05 и Локо (Сф) през акция 2006/07.

Абсолютният връх в историята на елита пък е дело на Христо Стоичков. През сезон 1989/90 той вкарва 38 попадения, с които печели " Златната обувка ", която поделя с Уго Санчес от Реал (Мадрид),

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР