Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 спечели купата на в. Мач

...
Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 спечели купата на в. Мач
Коментари Харесай

Чочев грабна Купата на в. Мач Телеграф

Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 завоюва купата на в. „ Мач Телеграф “, като победител в класацията „ Топспринт “ за най-хубав състезател в шампионата.

Националът получи трофея си в студиото на „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT. Купата е не по-малко скъпа и от голмайсторския приз поради компанията, в която тя подрежда халфът. Чочев е общо 30-ият футболист с премията, която се връчва от сезон 1990/91 насам. По два пъти №1 са били четирима – Наско Сираков, Иван Цветков, Марселиньо и Димитър Илиев.

ЦСКА 1948 сигурно също може да се гордее, че към този момент е част от каймака на българския футбол и поради това, че негов представител е №1 в класацията. Досега едвам 11 клуба бяха излъчвали победител, а самостоятелните награди сигурно са показателни и за груповите старания на шефове, треньори и състезатели, както признава и самият Чочев.

Според регламента в определянето на крайния победител се вземат поради, както оценките на публицистите на вестника, по този начин и на треньорите, и почитателите, които дават своя избор на публицистичните телефони, на електронната поща или посредством обществените мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР