Ивайло Чочев бе заслужено избран за играч на 12-ия кръг

...
Ивайло Чочев бе заслужено избран за играч на 12-ия кръг
Коментари Харесай

Ивайло Чочев бе избран за номер едно на 12-тия кръг в efbet лига

Ивайло Чочев бе справедливо определен за състезател на 12-ия кръг в efbet лига, откакто полузащитникът на ЦСКА 1948 съумя да вкара два гола и да асистира в успеха с 3:1 на неговия тим против Локомотив Пловдив. Чочев разяснява своята позиция на терена, головете, които бележи и какви са неговите прогнози за крайното класиране в шампионата.

" Обичам да играя и играя сега отбранителен халф, това е позицията, на която съм играл съвсем от самото начало в моята кариера. С изключение на моментите, когато мои сътрудници са били контузени и съм ги замествал. Доста по-различен е животът към този момент, може би съм по-отговорен, цялото ми внимание е ориентирано към моята дъщеричка, всичко друго е на втори проект, тя е преди всичко, може би имам спомагателна мощ от нея. Успявам да се наспя, да. 

„ Нормално е да има повече условия към нас, напрежението в тима е по-голямо, по-напред сме в класирането, може би тимът има по-голямо самочувствие, уповавам се да продължим с положителното показване и да се задържим в тройката. Не чувствам по-специално внимание от бранителите към мен по отношение на предходната година. Моята задача не са головете, само че се веселя, че сега отбелязвам и оказвам помощ да сме горе в класирането. Имаме 22 съществени футболисти, равностойни, които могат да стартират незабавно мача, нямаме 11 индивида, които да са непрекъснати титуляри. 

„ Може би след Лудогорец ние имаме най-дълга пейка и необятен състав, когато играта на върви на някого, може да влезе различен на негово място и да оказа помощ. Купата на България е най-прекият път към отличие, тъй че ще се целим допустимо на първо време в този шампионат, несъмнено. Ако успеем да се класираме за евротурнирите, ще е най-хубавият свършек на сезона. Трудно ще е, само че ще се борим до самия край. Това ще е плюс и за всички млади момчета в нашия тим - да могат да се развиват. Трудно бих наредил финалната тройка, тимовете сме на една-две точки разлика, може би и зимната селекция ще окаже въздействие, стартират санкции за картони, тежки терени идват, в случай че някой се откъсне в класирането, ще мога да кажа ", показа Ивайло Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР