Ивайла Терзиева е една от най-добрите участнички в стартиралия проект

...
Ивайла Терзиева е една от най-добрите участнички в стартиралия проект
Коментари Харесай

11-годишна певица от пловдивското село Милево покори сърцето на Слави Трифонов

Ивайла Терзиева е една от най-хубавите участнички в стартиралия план на Слави Трифонов „ Нова звезда “. Малката певица е на 11 години и е родом от пловдивското село Милево. Талантът става прочут на цяла България още на кастинга в „ Шоуто на Слави “. Там тя след ослепително осъществяване на песента „ In time telling you “ изпява още „ Облаче ле бяло “ и „ Синева “.
След представянето си даровитата Ивайла печели безапелационно утвърждението на журито. Продължава чудесно да се бори и да минава всеки идващ кръг на „ Нова звезда “. Темите и дилемите по никакъв начин не са лесни, времето за подготовка е малко, само че надарената дребна дама не се тормози и крачка по крачка върви по пътя към триумфа.

Не страда от театрална тресчица и не се тревожи при поява пред аудитория. Твърди, че когато един човек носи в себе си гения, няма от какво да го е боязън. Разбира се, Ивайла има прочут опит от участията си по състезания и надпревари, където постоянно става победител.
Запалва се по музиката от дълго време. Когато е доста дребна, инцидентно запява и стартира да харесва. От две години посещава една от най-хубавите школи в Пловдив – Арт Войс Център, където вокалният възпитател Руми Иванова изглажда и най-финото несъвършенство в пеенето на Ивайла.
В свободното си време надарената дама обича да излиза с другари, да се забавлява, да слуша музика и не на последно място да пее обичаните си песни – “Perfect ” и “Shallow ”.

Малката звезда самоуверено мечтае да покорява огромни подиуми, да печели сърцата на милиони фенове и да провежда независими турнета. За в този момент обаче е удовлетворена от себе си и от достигналата я популярност.
„ За мен е същинска наслада, че станах част от плана „ Нова звезда “. Гордея се със себе си и съм уверена, че мога да реализира още доста “, споделя Ивайла. Тя се радва на поддръжката както на околните и приятелите си, по този начин и на многочислените фенове на „ Шоуто на Слави “.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР