Ивайла Бакалова се насади на пачи яйца. Мис България 2001

...
Ивайла Бакалова се насади на пачи яйца. Мис България 2001
Коментари Харесай

За Това Се Трае! Ивайла Бакалова Си Има Нов, Но Този Път Сгафи! Кой Би Предположил, Че Известният Бизнесмен Е

Ивайла Бакалова се насади на патешки яйца. Мис България 2001 разбра що за човек е новото й гадже. Веселин Донков, прочут като Веско Брадата е доста свидлив. Въпреки че държи едни от най-известните заведения в столицата той бил пословично свидлив.

Ивайла Бакалова грубо се обърка в избора на новото си гадже

Богаташът цепи стотинката на две и не е купил на любовницата си даже чифт обувки. Бизнесмените в столицата му се присмивали по какъв начин всеки ден засича километража на персоналната и служебните си коли.

Толкова бил свидлив, че като върви зад граница в никакъв случай не дава пари за минерална вода. А постоянно пие от чешмите. Дори в Дубай, където тече кафява вода той не се бъркал за бутилка минерална вода от две евро.

В началото миската намирала скръндзата за интерес, в този момент не серпантина да му се нервира. Дори когато ходел в богатото арабско емирство той не ходел до личния си апартамент, а в този при Ивайла. Защото не желал да харчи бензин и пари по дубайските автомагистрали.

Ивайла Бакалова не била привикнала на такива скъперници. Тя имала към себе си единствено великодушни мъже. Бащата на щерка й Рая бил много великодушен. Босът на боклуците Румен Гайтански – Вълка давал петцифрена прехрана за щерка си.

Той не желал на наследничката й и нейната майка да им липсва нищо. Благодарение на неговата благотворителност през днешния ден Ивайла Бакалова си живеела царски, написа Разкрития.ком.

„ Ивайла няма потребност от парите на Веско Брадата. Сама може да си заплаща масрафа по заведенията. Само че към този момент се нервира от неговата свидливост. И е въпрос на време да го натири ”, разясняват близки до миската.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР