Ивайла Бакалова, която е носител на титлата Мис България е

...
Ивайла Бакалова, която е носител на титлата Мис България е
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова за майчинството и битката да докаже невинността на любимия си


Ивайла Бакалова, която е притежател на купата " Мис България " е специфичен посетител в студиото на ток шоуто " Търси се " тази неделя.

 

Бизнес дамата и модел от дълго време не дава изявленията за персоналния си живот. За пръв път точно пред Меги и Нели ще приказва за страстите в най-щастливия интервал от живота си – когато става майка за повторно.

 



Пред двете водещи извънредно ще застане и мъжът до Ивайла – предприемачът Веселин Денков, който е татко на дребната Вяра.

" За мен Ивайла е събитие ", ще показа той и ще опише дългата история на пътя им към родителството.

 

Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце и то тъкмо в миг, в който Веселин се съмнява, че ще стане татко и ще има друго дете.



Пътят до дребната Вяра е дълъг и се случва посредством инвитро процедура в Турция, само че пък за сметка на това от първия път. Отначало бебетата били две, само че поради синдрома на изчезващия близнак останал единствено единият ембрион. Ивайла ще показа за най-трудния интервал, през който двамата с Веско минават – неговият арест. Тя прави и невъзможното, с цел да потвърди невинността на обичания си.

 

Пред камера на предаването за пръв път ще застане и още един човек – порасналата щерка на Ивайла - Рая, която живее в Лондон.

" За мен майка ми постоянно е била другар и непосредствен човек. Ние сме като сестри ", ще опише тя.

 



Красавицата няма да скрие, че изначало е ревнувала майка си от новия й фаворит Веско. След като го опознава обаче, двамата с него стават извънредно близки, като че ли му е родна щерка.

" Сега боготворя най-вече сестра си Вяра ", прочувствено ще показа Рая.

" Тя е моята най-голяма обич и горделивост ", споделя и самата Ивайла, за която щерка ѝ е всичко.

 

В шоуто Меги и Нели ще срещнат Ивайла с майка й, с най-близкия ѝ другар в живота – Азис, както и със сестра й – близначката Божидара. За пръв път от първо лице феновете ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от обич...

Не пропускайте прочувственото посещение на Ивайла

Източник: dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР