Иванка Тръмп, второто от петте деца на 45-ия президент на

...
Иванка Тръмп, второто от петте деца на 45-ия президент на
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Любимата дъщеря на Доналд Тръмп чукна 42

Иванка Тръмп, второто от петте деца на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, е прекарала целия си живот в общественото пространство, а през днешния ден Sofia24.bg ще ви опише за нея. Тя е американска бизнесдама, фотомодел и писателка. Дамата постоянно е помагала за управлението на " Trump Organization " дружно с татко си и двамата си братя - Доналд Тръмп-младши и Ерик Тръмп. Иванка е родена на 30 октомври 1981 г. в Манхатън.  " Иванка " в действителност е нейният прякор на същинското ѝ име, което е същото като това на майка ѝ, първата брачна половинка на Доналд - Ивана. Родителите на Иванка са женени от 1977 година до 1992 година. 

Иванка е приключила училището Chapin School и колежа Choate Rosemary Hall. Учи също по този начин две години в Джорджтаунския университет, само че по-късно е преместена в Пенсилвански университет, който приключва с отличие и степен бакалавър в региона на стопанската система през 2004 г. Иванка стартира своята кариера като фотомодел. Любопитно е да отбележим, че майка й Ивана също е модел. За пръв път се появява на корицата на списанието Seventeen през 1997 година След това се снима за доста други списания.

По-късно основава лична компания за произвеждане на бижута Ivanka Trump Collection. Скоро компанията стартира да създава и женско облекло и обувки, която е рекламирана от самата Иванка като манекенка. От началото на 2000-те години Иванка стартира да отделя на работата си като модел все по-малко и по-малко време, предпочитайки бизнеса и писателството.

През 2006 година Иванка взема присъединяване в известното реалити-шоу " Стажантът “, в което татко ѝ е водещ и продуцент по едно и също време. На върха на известността си Иванка е канена в разнообразни телевизионни излъчвания, като в някои от тях тя много сполучливо се изявява в ролята на водеща. През 2009 година е оповестена книгата й -  The Trump Card: Playing to Win in Work and Life. Заедно с братята си Иванка е изпълнителен вицепрезидент по развиването и придобиванията в  " Trump Organization ". Иванка е измежду ръководителите на предизборната акция на Доналд Тръмп през 2016 година. 

Тя сигурно е най-известното дете на Тръмп и дружно със брачна половинка си имат роля в администрацията на 45-ия президент. Заедно с братята си Иванка е изпълнителен вицепрезидент по развиването и придобиванията в " Trump Organization ". 

Иванка е омъжена за предприемача Джеръд Кушнер, който е наследник на мултимилионера и един от водачите на еврейската общественост в Ню Йорк Чарлз Кушнер. Семейството има три деца: щерка Арабела Роуз Кушнер и двама сина – Джоузеф Фредерик Кушнер и Теодор Джеймс Кушнер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР