Иванка Тръмп не е съгласна, че медиите са врагове на

...
Иванка Тръмп не е съгласна, че медиите са врагове на
Коментари Харесай

Иванка Тръмп не мисли, че медиите са врагове на народа

Иванка Тръмп не е съгласна, че медиите са врагове на народа , както постоянно декларира татко й президентът Доналд Тръмп, предадоха международните организации.

На събитие, проведено от медийния уебсайт Аксиос, Иванка, която е съветничката в Белия дом сподели, че е била предмет на медийно отразяване, за което знае, че не е напълно правилно, само че добави, че не счита, че медиите са врагове на народа.

Президентът Тръмп дефинира множеството новинарски медии, че са врагове на народа и постоянно упреква публицистите, че популяризират подправени вести.

Малко откакто Иванка изрази това мнение, Тръмп разгласява нов туит по тематиката. " Те попитаха щерка ми Иванка дали медиите са врагове на народа. Тя отговори вярно " не ". Медиите, разпространяващи подправени вести, които съставляват огромна част от пресата, са врагът на народа ", написа Тръмп.
They asked my daughter Ivanka whether or not the media is the enemy of the people. She correctly said no. It is the FAKE NEWS, which is a large percentage of the media, that is the enemy of the people!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Иванка Тръмп също по този начин съобщи, че е съгласна с мнението, че с разделянето на деца от родителите им на границата администрацията е " стигнала дъното ". -->

Да гледа по какъв начин над 2500 деца на мигранти са отделени от родителите им, влезнали нелегално в Съединени американски щати , е бил " един от най-лошите моменти " за Иванка Тръмп, откогато тя е пристигнала в Белия дом. Това показа персонално тя. " Имам доста мощно мнение по този въпрос и съм доста изрично срещу разделянето на фамилии ", акцентира Иванка, която е и майка на три деца.
 Семейство Тръмп БГНЕС

След това тя призна, че имиграцията е сложен въпрос и напомни: " Аз съм щерка на имигрантка ", визирайки майка си Ивана, която е израснала в Чехословакия. " Но ние живеем в една правова страна и би трябвало затова да бъдем доста деликатни, с цел да не насърчаваме държания, които излагат на заплаха нашите деца ", добави тя.
 Иванка Тръмп Gulliver/Getty Images
Относно изявлението на Иванка за миграцията и мигрантите говорителката на Белия дом Сара Сандърс сподели: " Самият президент съобщи, че не харесва концепцията за разграничени фамилии ".

После обаче тя акцентира: " Ние не харесваме концепцията да оставим хора да влизат в нашата страна, в случай че не знаем кои са те, къде отиват и за какво идват ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР