Иванка Тръмп - дъщерята на президента на САЩ Доналд Тръмп,

...
Иванка Тръмп - дъщерята на президента на САЩ Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Иванка Тръмп беше разпитана по дело за злоупотреба със средства

Иванка Тръмп - дъщерята на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, която е и негов консултант, беше разпитана под клетва тази седмица в границите на заведен цивилен иск за корист със средства от Неправителствени организации за събития по встъпването в служба на сегашния държавен глава преди четири години, съобщи Ройтерс.

Във вторник кабинетът на основния прокурор на окръг Колумбия популяризира информация, че даването на показания е било същия ден.

В заведено през януари 2020 година дело прокурор Карл Рейсин твърди, че компании за недвижими парцели на Тръмп и други негови компании са злоупотребили с неправителствени средства, с цел да се обогати фамилията на Тръмп.

В желае написа, че освободена от налози неправителствена корпорация е координирала със фамилията на Тръмп жестоко надплащане за бална зала в " Тръмп интернешънъл хотел " във Вашингтон.

Прокурор Рейсин твърди, че в един от случаите с неправителствени средства са платени над 300 000 $ за осъществяване на частен банкет в хотела на Тръмп за трите огромни деца на президента - Доналд младши, Иванка и Ерик, вечерта след церемонията по встъпване в служба на президента на 20 януари 2017 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР