Иванка Тръмп - дъщеря и официален съветник на президентана САЩДоналд

...
Иванка Тръмп - дъщеря и официален съветник на президентана САЩДоналд
Коментари Харесай

Подигравки с Иванка Тръмп в социалните мрежи за пореден път

Иванка Тръмп - щерка и формален консултант на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп , стана обект на насмешки в обществените мрежи след публикуването на видеоклип , в който тя се пробва да се намеси диалог сред няколко международни водачи на срещата на Г-20 , съобщи Франс прес.

Хаштагът #UnwantedIvanka (НежеланаИванка) се появи в Туитър след публикуването през уикенда в Инстаграм на видеоматериал, сниман по време на форума на Г-20 в Япония
Ivanka did her part during Operation Desert Storm.
— Teacher Dude (@teacherdude) На него се вижда по какъв начин 37-годишната жена се пробва да се намеси в неофициален диалог сред английската министър-председателка Тереза Мей , канадския министър председател Джъстин Трюдо , френския президент Еманюел Макрон и ръководителката на МВФ Кристин Лагард , която наподобява величествено подценява " първата щерка ".               

A post shared by (@sozavac) on Jul 1, 2019 at 7:45pm PDT

" Това може да наподобява шокиращо за някои, само че да бъдеш " щерка на... " не е професионална подготовка ", реагира младата демократка от американската Камара на представителите Александра Окасио-Кортес.

Иванка Тръмп има формален статут на съветничка на своя татко президент, показва Агенция Франс Прес.
Was this the moment that triggered the hashtag?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР