Иванка Тръмп беше принудена в сряда, по време на делото

...
Иванка Тръмп беше принудена в сряда, по време на делото
Коментари Харесай

Този имейл на Иванка Тръмп може да отмени цялата защита на нейното семейство

Иванка Тръмп беше принудена в сряда, по време на делото за бизнес измами на фамилията й в Ню Йорк, да изясни продан на имейли, който може да анулира цялата им отбрана.

Най-голямата щерка на Доналд Тръмп се изправи, с цел да свидетелства за бизнес практиките на организацията Тръмп. На Иванка Тръмп беше показан имейл диалог, който тя организира с един от юристите на компанията.

Адвокатът, Джейсън Грийнблат, беше обезпокоен за договорка от 2012 година с Deutsche Bank за закупуването на голф клуб Doral в Маями, което изисква Доналд Тръмп да поддържа минимално чисто положение от 3 милиарда $. Това условие „ би ми изглеждало проблем? “ той Иванка.

Иванка това беше нещо, което те „ знаеха от първия ден. Искахме да получим страхотна ставка и единственият метод да получим постъпленията/срока и правилото, където желаеме, е да подсигуряваме договорката. бяха огромна част от обезпечаването на покупката. „ Баща ми също ще ви изпрати най-новия си финансов доклад по пощата “, тя в имейл с тематика „ Дорал “. Тръмп и неговите съдружници лъжливо завишиха цената на своите недвижими парцели, с цел да получат по-изгодни условия за банкови заеми. Грийнблат беше угрижен, че Тръмп ще се бори да потвърди и поддържа чиста стойност от най-малко 3 милиарда $. Но Иванка не изглеждаше обезпокоена.

В договорката с Doral Иванка в последна сметка получи условието за чистото положение на Тръмп да бъде понижено до 2,5 милиарда $, само че това към момента е от това, което Джеймс пресмята, че в действителност е било чистото положение на Тръмп все още на покупката през 2012 година

Самият Тръмп в действителност призна в понеделник, че финансовите доклади на организацията са направени за поощряване на преференциални заеми. Офисът на основния прокурор на Ню Йорк разкри, че Тръмп е подписал финансови документи, предопределени да наподобяват добре за банките.

Процесът, който е единствено за установяване на вреди, не върви добре за Тръмп. Той се хващаше за сламка в опит да избегне отговорността, употребявайки мотив, който председателстващият арбитър към този момент е „ ненужен “ и погрешно настояваше, че е бил през 2021 година

Съдия Артър Енгорон още през септември, че Тръмп е направил машинация. Engoron подреди всички бизнес документи на Тръмп в Ню Йорк да бъдат анулирани, което направи съвсем невероятно да се прави бизнес в щата и дейно умъртви Тръмп Организация. пъти повече от действителния си размер и на стойност 327 милиона $. Никой апартамент в Ню Йорк не е имал толкоз доста. Той също по този начин беше оценен на 739 милиона $, към 10 пъти повече от действителната му стойност.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР