Иванка - майката на Десислава (Дешка) Говедарова, е забъркала пъкления

...
Иванка - майката на Десислава (Дешка) Говедарова, е забъркала пъкления
Коментари Харесай

Съседи на българката, обвинена за убийството на съпруга си на остров Крит, разкриха кой стои зад пъкления план

Иванка - майката на Десислава (Дешка) Говедарова, е забъркала пъкления проект за убийството на критския доктор, написа в. "Телеграф ".

В това са уверени съселяни на фамилията от казанлъшкото с. Копринка, съгласно които баба Иванка била "истински пожар " и откъдето мине, трева не никне. 35-годишната Десислава и приятелят й, 37-годишният Красимир Карчев, са арестувани за убийството на брачна половинка й - 62-годишният доктор кардиолог от Сития Христодулу Каландзакис. Днес съдът в град Неаполи на о-в Крит ще гледа мярката за неотклонение.

"Иванка е завлякла мнозина през живота си, тя няма никакви скупули. Тя първа отпътува за Крит малко откакто умря вторият й брачен партньор Георги, който хранеше фамилията, като отглеждаше свине. След години повика при себе си първо по-малкия си наследник, а по-късно и щерка си Деси, която в началото почнала като домашна прислужница. Впоследствие става секретарка на доктора, до момента в който го разведе и се омъжи за него. Мнозина знаят, че в случай че нещо би трябвало да им се уреди на острова - би трябвало да търсят нея. ", описват под сурдинка копринчани.

Те не имат вяра Десислава да е измислила сама пъкления проект за разстрела на брачна половинка си. "Дешка и гаджето й Красимир Карчев са били маши, те единствено са изпълнявали това, което им е разпореждала Иванка ", упорстват близки познати на арестуваните и очакващи ориста си на гръцкия остров мъж и жена. На този стадий Иванка Говедарова не е привлечена като обвинен. Тя е била разпитана и пусната да гледа 3-годишното си внуче, дете на убития доктор и щерка й, сбито означиха от полицията в Неапол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР