Иванчева е личност, която е склонна към корупция. Много пъти

...
Иванчева е личност, която е склонна към корупция. Много пъти
Коментари Харесай

Бивш поддръжник на Иванчева: Склонна е към корупция

Иванчева е персона, която е склонна към корупция. Много пъти е казвала едно, истината се оказва друго. Използва идеята за персонално облагодетелстване. Кауза не се пази със боязън и взимане на подкупи.

Това акцентира пред Bulgaria ON AIR Кристина Тодорова, която е някогашен покровител на арестувания за рушвет кмет на столичния " Младост " Десислава Иванчева. Тя беше член на инициативния комитет, който издигна Иванчева за поста, само че признава, че сега се усеща подлъгана от нея.

По думите й е имало случаи, в които Иванчева не е защитила идеята против презастрояването.

Междувременно изпълняващият длъжността кмет на " Младост " Владимир Клисуров подаде оставка. Това се случва няколко дни, откакто Столичният общински съвет го избра за поста. Сред претекстовете да се отдръпна той показва, че не желае да бъде политическа пионка.

" По-големият проблем в тази ситуация е за какво общината гласоподава той да заеме позицията?! Той постоянно е седял на назад във времето. " Младост " ще остане без нужното ръководство ", разяснява Кристина Тодорова и добави, че от думите на Клисуров не проличава нищо друго с изключение на боязън.

Иван Христов от Неправителствени организации " Зелен Младост " отговори на изказванията на Тодорова и отбрани Десислава Иванчева. Той уточни, че не има вяра тя да е взела рушвет и по думите му всичко е нагласено.

" Самата прокуратура бяга от главно доказателство - така наречен " светване като коледна елха ". Афишира се надали не, че тя е светнала на всички места. Никъде в тези СРС-та не става дума, че тя е желала рушвет. Иванчева не е подкупна ", изясни Христов пред Bulgaria ON AIR.

" Презастрояването в " Младост " е реалност от години и никой от Столичния общински съвет не обръща внимание. ГЕРБ се пробват да изкарат митингите незаконни, което не е истина ", сподели още Тодорова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР