Ивана Янева е пернишката Ариел и точка по въпроса. Мацката

...
Ивана Янева е пернишката Ариел и точка по въпроса. Мацката
Коментари Харесай

"На мен ми е под нивото това": Ариел от Перник топи мъжките сърца с пищна силиконова гръд

Ивана Янева е пернишката Ариел и точка по въпроса. Мацката стана известна с огромните си силиконови бомби, които я откараха на тазгодишния конкурс " Мис силикон ". Е, благата нищо не завоюва, само че пък даде изявление за Star Reporter, в което съобщи, че взе участие в състезанието за заниманието и купона.

" Не ми беше значимо да печеля. Под равнището ми е да кажа, че съм пристигнала да печеля, тук са за друго ", показа Ивана пред Боби. Червенокоската обаче не отхвърля, че по време на състезанието е имало напрежение сред някои от девойките, което ние го намираме за изцяло в границите на нещата. 

Виж още: Атанас Колев харесва това: Лидия сподели котето любовно, предизвика греховни мисли

 Instagram

Ивана разяснява, че се усеща доста по-уверена и задоволена от себе си, а това е с помощта на новите си гърди. Фенка е на огромните гърди, само че не знае какъв брой кубика силикон има. " Имам 400 кубика, само че не знам дали е в едната гърда или в двете ", показа Ивана, която очевидно още я държи упойката от интервенцията. Мила, все някакъв медицински документ си подписала, в който има данни за гърдите.

Виж още: Нови джуки на хоризонта: Крисия втрещи почитатели със сочни устни 

 Фейсбук

Изображение: https://www.facebook.com/misssiliconecontest  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР