Ивана уж е певица на народа, но се оказа, че

...
Ивана уж е певица на народа, но се оказа, че
Коментари Харесай

Ивана шокира с неочаквано от никого признание: Случи ми се за първи път в живота!

Ивана сякаш е певица на народа, само че се оказа, че не е кой знае какъв брой " национална ". Дамата, която не е на 20 години, а на цели 54 лазарника, призна нещо, с което в действителност шокира мнозина. А нейни почитатели се запитаха лъже ли, или просто се прави на надута.

При все, че Ивана като цяло в никакъв случай не е била Антония Петрова и не е била тъпана за това къде почива, по какъв начин живее, какво яде и какъв брой пари има в сметката си, по-вероятното е да споделя истината. А и просто по този начин се е стекъл животът й досега.

" Ако щете вярвайте, само че в никакъв случай в живота си не съм се качвала на метрото. Никога. Сега го направих за сефте и вратите едвам не ме попиляха, тъй като очевидно съм се забавила до момента в който се качвам във влака. Плюс това и билета не съумях да си чекирам като хората, само че добре, че имаше готини зевзеци до мен и ми помогнаха ", смее се Ивана.

Тя даже разполага с клипче на огромната преживелица, която за други е всекидневие, само че за нея е нещо велико. Очевидно е, че щом имаш автомобил, няма да ти се наложи да се возиш на метрото, разясняват нейни почитатели.

Макар че много столичани минаха точно на този метод на напредване и оставиха колите си в гаражите, поради лудницата и хаоса, който царува из цялата София. Дори не толкоз цените на горивата, а тапите и тапите из града са причина метрото да се изпълни.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР