Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия президент на САЩ Доналд

...
Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Ивана Тръмп издъхнала заради подхлъзване по стълби, преди да иде при турския си фризьор

Ивана Тръмп, първата брачна половинка на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и майка на Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп, умря през вчерашния ден на 73-годишна възраст.

Официални лица и източници, говорещи пред американските медии, оповестиха, че Ивана е умряла след рухване по стълбите в дома си. Беше посочено също, че случаят е станал, до момента в който тя се е подготвяла и е бързала да отиде на коафьор. Твърди се също, че е желала да си направи косата, преди да отиде на отмора в Сен Тропе.

Оказа се, че фризьорът на Иванка, която беше омъжена за Тръмп сред 1977 и 1992 година и е известна като едно от имената зад " династията Тръмп ", е турчин. Беше посочено, че Ивана постоянно ходела при коафьор на име Салих Чакърджа в Ню Йорк. Фризьорът изясни, че Ивана Тръмп не е пристигнала на срещата си в четвъртък.

Пред уеб страницата на английския вестник Дейли Мейл Чакърджа сподели: " Познавам я от 20 години. Тя беше доста блага жена и бяхме шокирани и натъжени, когато научихме новината за нейната гибел. Имаше час за 14.00 през днешния ден, само че го анулираха. "

Фатих Чакърджа, който работи с брат си в салона Салих покрай къщата на Ивана Тръмп, уточни още: " Знаех, че ще отива в Сен Тропе. Тя пристигна в петък предходната седмица и ѝ направих прическа. Беше толкоз прелестен човек. Изглеждаше здрава и щастлива. Беше доста любящ и грижлив човек. "

" Ивана Тръмп умря в дома си в Ню Йорк ", сподели Тръмп в обществената медийна платформа Truth Social. Толкова скърбя, че оповестявам това на вашите почитатели. Тя беше красива и прелестна жена, която живееше прелестен и въодушевяващ живот. Нейната горделивост и наслада бяха трите ни деца Доналд младши, Иванка и Ерик. Тя се гордееше с тях, както всички ние се гордеехме с нея. Почивай в мир, Ивана. "

Родената в Чехия Ивана се дами за Тръмп през 1977 година, а двамата се развеждат през 1992 година, 15 години по-късно.

Тръмп беше вторият брачен партньор на Ивана Тръмп. Тъй като двойката Тръмп беше измежду видните фигури в Ню Йорк през 80-те и 90-те години на предишния век, раздялата им притегли мощно публично внимание
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР