Ивана прави пълен рестарт в личния си живот с по-млад

...
Ивана прави пълен рестарт в личния си живот с по-млад
Коментари Харесай

Ивана крие интимна връзка с хирург

Ивана прави цялостен рестарт в персоналния си живот с по-млад мъж със сериозна специалност, научи „ Уикенд ” от нейни колежки. Той е доктор – хирург в една от най-големите и реномирани лечебни заведения в страната ни. Двамата към този момент разделят общо жилище.
 

На своята 54-годишна възраст Певицата на народа наподобява като на 30. Тя безусловно е разцъфтяла и това не е инцидентно. Причината най-вероятно е в новата обич, която я окрилява. Връзката й с хирурга е от към година, научи „ Уикенд ” от сигурни източници. Явно възприятията са се разгорели бързо, тъй като единствено след няколко месеца другарство двойката е взела решение да заживее дружно. Новият мъж на звездата е разведен, като самата нея, и с 4 години по-млад. Той има построена кариера и наложено име в медицинските среди. Точно това е в основата на запознанството му с Ивана.

Певицата и лекарят се срещнали за първи път около проучвания, които майката на звездата трябвало да си направи. Изпълнителката от много време бди като орлица над своите близки. В този случай не направила изключение. Вместо да остави майка си да обикаля по лекарските кабинети сама, предпочела да отиде с нея. Една от консултациите била с въпросния хирург, който незабавно се впечатлил от Ивана. Той от дълго време бил неин обожател и познавал добре творчеството й, а при живия контакт с нея бил притеглен от нейното естествено държание и сексапил. Засега не е ясно тъкмо по кое време я е потърсил отвън професионалните си задължения, с цел да я предложения на среща, само че се знае, че към днешна дата и двамата са мощно влюбени и щастливи дружно. Любимият към този момент е показан на нейната щерка Теодора, която предходната зима навърши 30 години.

Наскоро Ивана се появи в настоящия 10-и сезон на предаването „ Гласът на България ” на Би Ти Ви, което преди години започва точно с нея като част от журито. На феновете им направи мощно усещане какъв брой добре наподобява Певицата на народа. Няма и помен от непотребните килограми, с които преди години се бореше, лицето й е свежо и, в случай че човек не знае на какъв брой години е, умерено би помислил, че е на възрастта на някои от участничките във формата. Явно новата обич се отразява положително на външния й тип. Нищо чудно скоро да бъде възпята и в ария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР