Ивана посрещна 53-тия си рожден ден в най-добрата си форма,

...
Ивана посрещна 53-тия си рожден ден в най-добрата си форма,
Коментари Харесай

Ивана чукна 53 г. вталена и подмладена

Ивана посрещна 53-тия си рожден ден в най-хубавата си форма, единомислещи са почитателите й. Певицата на народа, както я назовават, е вталена и подмладена, видя се още при започване на годината, когато гостува в предаването „ Преди обед ” за Ивановден.
Както е известно, Ивана съблюдава хранителния режим „ Зоната ” от 8 години, като е признавала, че се случва да го нарушава, и въпреки всичко резултатите са видни. На хранителния си режим Ивана дължи и свежия си младолик тип, тъй като както е известно, страни от съществени естетични процедури.

„ Кръстена съм на баба ми Ивана , която обаче не помня, тъй като тя е умряла след моето раждане. Казват, че в действителност е пеела доста добре национална музика. Не я познавам, всичко, което знам, е разказано от татко ми, от фамилията ми. Била е доста светла, чиста жена ”, споделяла е Ваня, както е рожденото й име.

Тя е родена в Айтос, в фамилията на Кина и Тодор Калудови. Всички в рода й са музиканти, като най-голямо въздействие върху бъдещата звезда има татко й, който за жалост си отиде от този свят през предходната година. Тъкмо с него Ивана излиза за първи път на сцена още като дете. Той е прочут акордеонист и работел със собствен оркестър по Черноморието. Таткото на Ивана открива гения й, още когато тя е на 2-3 годинки, а малко по-късно стартира да я взима със себе си по сватби и банкети. Първата ария в детския репертоар на Ивана е „ Имала майка едно ми чадо ”. Още тогава привикнала да пее единствено онлайн, както прави и през днешния ден. И тя основава своя група „ Прима Плюс ”, в която свири на синтезатор и клавирни принадлежности. Във групировката кани бузукарката Стояна, малко откакто се срещат, и през днешния ден двете са доста близки. С тях работи и Румен, който сменил Ивана на клавирните, с цел да може тя да пее. Румен и Стояна се влюбили на подготовки и през днешния ден са семейство. През 2010 година се ражда синът им Иван. Певицата му е кръстница.

„ Аз трябваше да бъда юрист, доктор, всичко що е сериозна специалност, с престиж, тъй като такива са били условията на тези години ”, споделяла е Ивана. Тя приключва „ Търговски бизнес и ходатайство ” в Икономическия университет в Свищов, като в това време ражда щерка си Теодора през 1993 година и се дами за татко й Валентин. По-късно, когато се появяват първи пукнатини в брака им, Ивана се връща към музиката. Истинският й пробив идва, когато тя е към този момент на 29 години и към този момент разведена. Инж. Митко Димитров, шефът на попфолк колоса „ Пайнер ”, я чува онлайн на присъединяване и й предлага контракт. Първоначално, когато стартира работа във компанията, Ивана получава псевдонима Ивона, само че Митко Пайнера един ден й споделил, че нещо не му звучи като за нея. Хитовата певица предлага да се показва за Ивана, както се споделя баба й, на която е кръстена и знае, че пеела. От март 2015 година към този момент и по персонална карта е Ивана. Поводът бил противоречие в документите й за пътешестване в Турция – на едно място била Ивана, на друга - Ваня. Някои другари към момента я назовават Ваня. Родителите й постоянно се обръщали към нея с „ Ванче ”.

„ Обикновено празници ги провеждам тъкмо за 10 минути ”, сподели Ивана при започване на годината и за Ивановден, и за рождения си ден. Действала съгласно настроението си. За празника си тя получи пожелания от доста почитатели и сътрудници, измежду които бяха Преслава, Есил Дюран, Деси Слава, Малина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР