Ивана Муцкова е познато име не само сред тийнейджърите. Тя

...
Ивана Муцкова е познато име не само сред тийнейджърите. Тя
Коментари Харесай

Ивана омая журито в Гласът на България и си избра Графа

Ивана Муцкова е познато име освен измежду младежите. Тя добива все по-голяма известност, защото е една най-талантливите участнички в „ Гласът на България “. Младата певица печели с лекост сърцата на публиката. Още с първото си осъществяване на огромната сцена накара и четиримата членове на журито да изискат да я вземат в тимовете си. В последна сметка Ивана избира Графа и към този момент 4 седмици преборва съперниците си в специфичните дуели.

Певицата е в 11. клас и учи в музикалното учебно заведение в Пловдив със компетентност поп и джаз пеене. Любовта към музиката идва инцидентно в живота <210>. Когато е на 7, взема решение на смешка да се яви на един конкурс и го печели. Следват редица фестивали и надпревари, от които Ивана събира десетки купи, медали и грамоти. Самата тя не знае какъв брой тъкмо награди е натрупала. Шегува се, че не е спечелила единствено състезанията, на които не е отишла.

Захваща се професионално с пеене преди доста време, а преди две години стартира да посещава Арт Войс Център. „ Дължа значително триумфа си на вокалния ми възпитател Румяна Иванова. Тя е тази, която ме надъхва, поддържа ме и ме кара да се усещам по-уверена в себе си. Освен че е добър човек и страховит експерт, връзката ми с нея е доста лесна “, споделя Ивана.

Тийнейджърката обича да свири на пиано, да слуша френски шансони, да излиза с другари и да се забавлява. Интересува се от азиатската просвета, гледа анимета и мечтае някой ден да посети Япония или Корея.

Сега Ивана е извънредно удовлетворена от представянето си в риалитито на БТВ и се надява да стигне до заветната победа. Споделя, че тръпката да пее, знаейки, че цяла България я гледа, е неповторима.

В бъдеще желае да продължи образованието си, занимавайки се с музика, само че към момента не е решила дали да се развива в страната, или в чужбина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР