Ивана Главчева е супер мацка и няма второ мнение. Е,

...
Ивана Главчева е супер мацка и няма второ мнение. Е,
Коментари Харесай

Тита или младата Мара? Ивана Главчева заприлича на фолк певица

Ивана Главчева е супер мацка и няма второ мнение. Е, всичко е въпрос на усет и персонални желания, само че Ивана е секси в очите на почитателите ѝ. 

Щерката на Ванко1 се готви да стане бизнесдама. Наскоро ви разказахме, че ще продава дранкулки, само че не е ясно дали ще са handmade, или ще внася made in China. Няма никакво значение, тъй като сме сигурни, че всички нейни фенки ще си купят.

Виж още: Ето ги новите Момчил и Яница в Един за различен, които ще се борят за 100 бона и разточителен дом 

Рапърската наследница обаче пусна нова фотография в Instagram и провокира още веднъж реакции. Ивана не е даже гола, само че на някои консуматори тя им замязя супер доста на нещо приблизително сред по-младата Мара Отварачката и Тита. Последната прави опити да пробие в чалгата, само че почитателите никак не са удовлетворени от напъните на Антилопата, както е известна още Тита. Хората са си го споделили от дълго време, че от всяко дърво свирка не става...

Виж още: Топ инфлуенсър със скандално разобличаване за гаджето на Мани, а тя с безумно пояснение в любов 

Е, Ивана обаче не се бори за утвърждението на злобарите и не ѝ пука за непознатото мнение. Тя си гледа живота, само че не наподобява, че желае да следва в университет. Явно първо ще се опитва със лични сили да се развие с бизнес план, а времето ще покаже дали ще учи нещо.

Изображение: https://www.instagram.com/glavchevva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР