Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1, е доста активна в

...
Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1, е доста активна в
Коментари Харесай

Щерката на Ванко 1 с откровение: "Красотата изобщо няма нищо общо с външността"

Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1, е много дейна в обществените мрежи и някои консуматори я възприемат за инфлуенсър. Истината е, че самата тя не се показва за такава, а е едно нормално момиче, което притегля почитатели с визията си. 

Брюнетката показа на стори непознат откъс, който e отдаден точно на хубостта и очевидно тя е изцяло съгласна с думите: " Истината за хубостта е, че тя няма нищо общо с външния тип ".  И през днешния ден, и в предишното хубостта постоянно е била значима за съвсем всеки човек, само че в наши дни се е трансформирала във фикс концепция. Социалните мрежи сътвориха една тотално изкривена визия за външния тип, а доста девойки са захласнати от концепцията за съвършенство. 

Виж още: Шок: Пиленцата от Монако се разделиха! Френската ривиера в никакъв случай към този момент няма да е същата

Щерката на Ванко 1 не е известна с корекции по тялото и лицето си (може би в устните има малко хиалурон), а точно това е една от аргументите да се отличава повече от останалите девойки в Instagram. Често в Instagram гледаш фотография
Всичко за Вашата сватба
на Моника Валериева, а то от самото начало било Михаела Тодорова и противоположното.

Наскоро името на Ивана се свърза с влогъра Васил Андонов, по-известен като Pickpukk и Андон. Той и Ивана Главчева бяха дружно за нова година в Пампорово, качиха общи сторита, снимаха се на едни и същи места едновременно. И по този начин потеглиха клюки. 

Самият Андон даде опция на почитателите си да му задават въпроси в Instagram и те не закъсняха. А един от тях беше обвързван точно с новата му връзка и по-точно дали има такава. И ето по какъв начин отговори той:

 Instagram

Припомняме, че през 2021 година влогърът се раздели с дългогодишната си другарка, влогърката Никол. Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна пукотевица Ангел Чонин. Връзката им обаче не продължи прекомерно дълго и още през предходната година общите им фотоси в Instagram бяха изтрити. На този стадий не е ясно дали сред Ивана и Андон има освен това от другарство.

Виж още: Тита отвя всички: Певицата с нова коренна промяна 

 Изображение: https://www.instagram.com/glavchevva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg