< Ивана е сломена от тази новина < Чалга звездата научила късно тази

...
<
Ивана е сломена от тази новина
<
Чалга звездата научила късно тази
Коментари Харесай

Тази новина съсипа Ивана!

< Ивана е сломена от тази вест
< Чалга звездата научила късно тази новина, само че тя я унищожила изцяло. Изпълнителката на шлагера „ Шампанско и сълзи “ си купи жилище в Пловдив. Едва откакто официализирала договорката, Ивана схванала, че този апартамент имал приживе Радко Дишлиев.
< Актьорът ни напусна на 58, преди дванадесет години. Екранният Бенковски от паметната продукция „ Записки по българските въстания “ си отиде от този свят омерзен, незает и сломен.
< „ Не искаше да живее последните години от живота си.Беше унищожен!Буквално го лишиха от парчето самун, усещаше се непотребен.Убиха го и като персона, и като създател “, още не може да го не помни житейската му половинка Вера Пангарова. Двамата са дружно над цели тридесет лета, само че по този начин и не стигат до венчило, нямат и лични наследници.


< Радко Дишлиев разчита единствено на парите, които вади половинката му. След серия значими функции в киното и театъра, той изпада в забвение. Никой спектакъл не желае да го наеме на работа, давали му единствено дребни функции в радиото и като водещ на разнообразни събития.
< В последните години той ходил до шефове на театри, стигнал даже и до културния министър, само че гибелта го изпреварила, преди да си откри работа.
< Въпреки че жилището било продадено от артиста, с цел да оцелява и сменило няколко притежателя, Ивана се чувствала мощно смутена.
< „ Научих в последния миг на кого е принадлежал парцела, който купих. Сделката към този момент бе осъществена. Поразена съм от ориста на един от най-значимите ни артисти “, унищожена е фолкаджийката Ивана.
< Източник: Ретро
<  
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР