Ивана е направо неузнаваема. Певицата на народа се появи преди

...
Ивана е направо неузнаваема. Певицата на народа се появи преди
Коментари Харесай

Ивана e направо неузнаваема!

Ивана е напряко неузнаваема. Певицата на народа се появи преди дни в предаването „ Тази събота ” по Би Ти Ви с изумителна визия – слаба, стройна и с очевидно подмладено лице.

Ивана, която на 31 януари ще чества 54-тия си рожден ден, приказва за кариерата си, музиката и по какъв начин се е трансформирала във времето. Не засегна обаче впечатляващия си външен тип. Затова феновете й не престават да я питат в обществените мрежи, където Ивана неотдавна отхвърли да взе участие в каквито и да е рекламни артикули за намаляване.

Певицата реализира впечатляващи резултати, следвайки известния хранителен режим „ Зоната ”. Тя стартира да търси здравословно решение за събаряне на килограми, в следствие от проблеми със щитовидната жлеза. Ивана мина през интервенция, след която хормоните й се възстановиха. Като всяка жена, още повече певица, тя стартира да се интересува по какъв начин да възвърне мечтаната си фигура.

Докато стигне до „ Зоната ”, Ивана смени няколко диети . „ Не е мъчно, към този момент 8 години съм с нея, като понякога я нарушавам. Качвам по някое и друго кило, след което го смъквам. Да, изисква се неизменност и воля, само че това е ситуацията ”, споделя Ивана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР