Ивана е категорична, че никога през живота си не е

...
Ивана е категорична, че никога през живота си не е
Коментари Харесай

Ивана: Не завиждам на никого!

Ивана е безапелационна, че в никакъв случай през живота си не е изпитвала злоба, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката от дълги години е на сцената, само че твърди, че това възприятие не е участвало в живота й и че в никакъв случай не е парадирала с това, което има.

Ивана е наричаната „ певицата на народа ”, само че съгласно нея това не е най-важното. Според поп фолк изпълнителката не са значими епитетите, с които те назовават, а е значимо името да приказва за теб.

„ Името е задоволително мощно, когато един реализатор е различим, когато е обичан от хората ”, споделя Ивана за „ На кафе ”.

Според поп фолк изпълнителката скромността е „ нещо хубаво ”. „ Скромността е нещо хубаво. Човек не трябва да парадира с това, което е ”, споделя тя. Ивана обаче прецизира, че тя е „ невъздържан човек, човек на действието ”, както и че не е „ срамежлива ”, а по-скоро е „ смирена в доста връзки ”.

Поп фолк изпълнителката има вяра, че същинското другарство съществува. „ Вярвам в същинското другарство. Този човек, който ти е същински другар, с него дори може да седнеш и да помълчиш, и той би трябвало да те схваща и без думи ”, споделя Ивана.

Поп фолк изпълнителката е безапелационна, че за дългите години, в които е била на сцената, в никакъв случай не е изпитвала злоба.

„ Не ми е познато възприятието. Не проявявам скромност. Не приказвам нелепости. Аз съм от хората, които, в случай че видят хубава жена, и тя е добре облечена, наподобява добре и е постигнала нещо, аз ще съм първият човек, който ще я насърчи ”, безапелационна е Ивана за завистта.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР