Иван Юруков май ще се окаже голям карък в шоуто

...
Иван Юруков май ще се окаже голям карък в шоуто
Коментари Харесай

УЖАС! Откараха спешно Иван Юруков в “Пирогов” с ужасни болки след “Капките”…

Иван Юруков май ще се окаже огромен карък в шоуто „ Като две капки вода ”. Не стига, че се класира финален като Джордж Майкъл, а и се контузи.

Звездата на Народния спектакъл е дошъл в здравното заведение малко преди среднощ. Не можел да си стъпи на десния си крайник, и се е движел едва-едва. От изражението на лицето му е личало, че изпитва ужасна болежка. Бил е самичък, без компаньон и се е облягал за опора на стените на постройката. Според пациенти, Иван Юруков е прекарал най-малко два часа, обикаляйки от кабинет в кабинет, с цел да го прегледат, да му създадат рентгенова фотография и да му слагат диагноза – навехнат крайник.

По информация на столичен седмичник той се е контузил на сцената на шоуто, изпълнявайки „ номера ” си с ария на Джордж Майкъл. Журито разкритикува артиста, че не се е справил добре с облика. Оказва се обаче, че той е имал съществено съображение за това, а точно – болката, която е изпитвал. Причина за травмата му е на пръв взор безобидно стъпване изкривено. Резултатът обаче е няколко седмици с шина на крайници и рекомендации за отмора, каквато артистът не може да си разреши. Той има контракт с шоуто, от който не може да се откаже. Освен това графикът му е цялостен с представления, репетира и нов театър в Народния спектакъл, чиято премиера е напълно скоро.

Никой в „ Капките ” не знае по какъв начин Юруков и съумял с нищо да не издаде в живото предаване, че кракът му не е наред. Пред публиката той не си разреши нито да куцука, нито да охка, нито да се оплаче. Че има проблем, стана ясно само от думите на сътрудника му Славин. В края на предаването младият артист гласоподава в интерес на Иван с претекста, че е „ имал случай на сцената ”. Така и обаче не стана ясно какъв брой сериозен е бил този случай.

Актьорът е изкарал най-малко 3 часа на крайник, преди да стигне „ Пирогов ”. Вместо да потърси доктор незабавно след травмата, му се е наложило да изчака края на предаването, с цел да не наруши контракта си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР