Иван Юруков - екранният д-р Деян Табаков от хитовия сериал

...
Иван Юруков - екранният д-р Деян Табаков от хитовия сериал
Коментари Харесай

Иван Юруков с чужда жена на доктор

Иван Юруков - екранният доктор Деян Табаков от хитовия сериал на Нова телевизия „ Откраднат живот ” , е щастливо женен, само че преди няколко дни бе засечен от папараците ни в компанията на непозната русокоска , видя HotArena.

Мистериозната хубавица се бе настанила комфортно в мерцедеса на звездата от Народния спектакъл и се усещаше като вкъщи си.

Немската лимузина докара двамата до клиниката за лекуване на болката към университетска болница по неврология и психиатрия „ Свети Наум ”, по-известна като „ 4-ти километър ” или просто „ лудницата ”. Актьорът паркира автомобила пред входа на здравното заведение, изскочи в студа единствено по риза и на тичешком се насочи към регистратурата. Неговата чаровна придружителка остана да го чака на топло в колата му.

Докато скучаеше сама, дългокосата русокоска се оглеждаше в огледалото на първокласното возило и коригираше грима си. За да оправи макиажа си тя смъкна слънчевите си очила, които носеше в мразовития ден.

Иван остана в клиниката към половин час. Като се появи на изхода й, телефонът му звънна и той организира къс диалог. В мерцедеса си Юруков се качи едвам откакто сподели дочуване на събеседника си.

Седнал на шофьорското място, екранният доктор Табаков даде газ и автомобилът потегли. На колелото при 4-ти километър лимузината смени посоката и се насочи към центъра, видяха фотографите ни.

В „ Откраднат живот ” Иван е неврохирург. Затова е разумно да се допусна, че визитата му в една от клиниките на болница „ Свети Наум ” е обвързвано с ролята му – може да е желал препоръки от експертите по какъв начин да изиграе по-добре персонажа си. От друга страна обаче фотосите за последния осми сезон на сериала завършиха още в края на ноември и няма за какво тъкмо в този момент Юруков да търси експертна помощ.

Каква му се пада на присадилия си коса актьор тайнствената русокоска , придружила го до „ 4-ти километър ”, „ Уикенд ” не се наема да гадае. Едно е несъмнено обаче – той има брак с архитектка на име София. За нея се ожени преди 2 година, само че рядко я демонстрира, защото самата тя не желае гласност. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР