Иван Йотов, който получи цялата оперативна власт в Ботев (Пловдив)

...
Иван Йотов, който получи цялата оперативна власт в Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Иван Йотков: В момента ни е нужно единство, а не напрежение

Иван Йотов, който получи цялата оперативна власт в Ботев (Пловдив) след вчерашния съвет на шефовете, разкри пред plovdivderby.com повече детайлности за решенията, които бяха взети след 4-часовите диалози. Той също по този начин прикани за единение, с цел да може клубът да върви напред.

" Разбира се, обсъдихме всички тематики, които бяха запланувани. Това не е изключително засезание. Към него от точки към дневния ред бяха включени тематики, свързани с ескалиралото напрежение. Нашето виждане за развиването на клуба изключва медиен разговор, какъвто видяхме в последните дни. Решенията са оповестени на уеб страницата на клуба. Първо бе взето решение е длъжноста ръководител на съвета на шефовете да бъде съвместявана от сегашния изпълнителен шеф, т.е. от мен. Подчертавам, че това е краткотрайно решение и новият притежател може да сложи съвет на шефовете, с който той ще работи и да задава политиките на клуба ", съобщи Йотов.

" Изслушан бе и старши-треньорът Киров, като му бяха поискани писмени пояснения за изявленията му след мача с Левски. Третото решение, на което ще подчертавам е, че съветът на шефовете потвърджава, че клубът е финансово гарантиран в заложената финансова рамка. Нивото на финансиране на клуба е непокътнато. В началото на годината с концепцията тимът да бъде засилен, парите, които отиват към мъжкия отбор бяха повишени с цената на лек недостиг, с цел да можем да бъдем конкурентни. Сега взехме решение да се върнем към естествена финансова рамка, с цел да няма задлъжняване на клуба. Вероятно това е раминаването сред Палийски и Киров, бих го нарекъл " неточност в превода ", като единият е имал поради едно, а другият - друго ", добави босът.

" Нормално бе да се изискат писмени пояснения от треньора, като не би трябвало да се търси някаква драма. След като ги показа, ще вземем решения. Когато господин Самуилов поеме клуба, тогава той ще задава политиката, в този момент не желая повече да разясня. В момента ни е нужно единение, а не напрежение и драми в общественото пространство. Можем да вървим напред единствено като бъдем дружно и това се желае от клуб като Ботев ", приключи Йотов.

фотография: plovdivnews.net
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР