Иван Йотков, който получи цялата оперативна власт в Ботев (Пловдив)

...
Иван Йотков, който получи цялата оперативна власт в Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Иван Йотков: Ботев е финансово обезпечен клуб

Иван Йотков, който получи цялата оперативна власт в Ботев (Пловдив) след вчерашния съвет на шефовете, разкри пред сътрудниците от plovdivderby.com повече детайлности за решенията, които бяха взети след 4-часовите диалози. Той също по този начин прикани за единение, с цел да може клубът да върви напред.

" Разбира се, обсъдихме всички тематики, които бяха запланувани. Това не е изключително съвещание. Към него от точки към дневния ред бяха включени тематики, свързани с ескалиралото напрежение. Нашето виждане за развиването на клуба изключва медиен разговор, какъвто видяхме в последните дни. Решенията са оповестени на уеб страницата на клуба. Първо бе взето решение е длъжности ръководител на съвета на шефовете да бъде съвместявана от сегашния изпълнителен шеф, т.е. от мен. Подчертавам, че това е краткотрайно решение и новият притежател може да сложи съвет на шефовете, с който той ще работи и да задава политиките на клуба ", съобщи Йотков.

" Изслушан бе и старши-треньорът Киров, като му бяха поискани писмени пояснения за изявленията му след мача с Левски. Третото решение, на което ще подчертавам е, че съветът на шефовете удостоверява, че клубът е финансово гарантиран в заложената финансова рамка. Нивото на финансиране на клуба е непокътнато. В началото на годината с концепцията тимът да бъде засилен, парите, които отиват към мъжкия отбор бяха повишени с цената на лек недостиг, с цел да можем да бъдем конкурентни. Сега взехме решение да се върнем към естествена финансова рамка, с цел да няма задлъжняване на клуба. Вероятно това е разминаването сред Палийски и Киров, бих го нарекъл " неточност в превода ", като единият е имал поради едно, а другият - друго ", добави босът.

 Ангел Палийски към този момент не е президент на Ботев (Пловдив), Николай Киров резервира поста си
Смениха президента, само че не и треньора на Ботев (Пловдив)

Треньорът е бил охулен за изявлението си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР