Иван Влъчков ще стартира от полпозишън своя клас Туринг на

...
Иван Влъчков ще стартира от полпозишън своя клас Туринг на
Коментари Харесай

Иван Влъчков на полпозишъна на писта Дракон

Иван Влъчков ще започва от полпозишън своя клас Туринг на писта Дракон, където този уикенд се организира 5-ият кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

Пилотът на Дамасцена Алба записа 4 победи от 4 старта досега и класиране на подиума на трасето край Калояново ще му донесе купата за 3-а поредна година в Туринг.

Иван бе най-бърз в първата подготовка, само че в нея изпревари Станислав Паришков с Opel Astra единствено с 0.064 сек. Във втората 19-годишният водач подвигна темпото и слезе до 1:05.634 мин и остави Паришков на 1.001 сек зад себе си.

Трети ще започва Косьо Йорданов от екипа на от Влъчков Рейсинг с Honda Civic, който остана на 1 десета зад Паришков. Следват Давид Будев от Влъчков Рейсинг с Honda Civic и Стоян Апостолов (Honda Civic).

Предишният кръг от шампионата Писта Стара Загора също се организира на трасето Дракон, като Влъчков записа безапелационна победа, следван от Будев и Апостолов, които организираха оспорвана борба за 2-ото място.

" Ще се борим за успеха, с цел да си осигурим купата преди последния кръг, съобщи Влъчков. – Конкуренцията е доста мощна. Благодаря на екипа ми Дамасцена Алба за поддръжката ".

Последният кръг от шампионата е ще са организира на 10-11 ноември на пистата Серес в Гърция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР