Иван Влъчков с Хонда Сивик стана първи в състезанието за

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик стана първи в състезанието за
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели Писта Бургас в своя клас

Иван Влъчков с Хонда Сивик стана първи в надпреварата за „ Писта Бургас “ в своя  лас Туринг. Надпреварата беше втори кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. 

Пилотът на ДАМАСЦЕНА-Алба Казанлък завоюва в откриващия старт за сезона в София и в този момент записа нов триумф, който го затвърди на върха в шампионата преди последния кръг на „ Серес “ идващия месец.

Влъчков беше най-бърз в квалификацията и потегли от полпозишън. Вторият до него Димитър Кондев с Хонда Сивик получи щета още на старта и отпадна. Така Иван поведе пред Кристиян Христов (Хонда Сивик) също от ДАМАСЦЕНА-Алба Казанлък. 

В хода на конкуренцията Влъчков се откъсна напред пред Христов, а на 3-та позиция излезе Стоил Неков (Хонда Сивик), който навакса от по-задна позиция. Технически проблем в 14-та обиколка обаче принуди Неков да спре.

До финала Влъчков завоюва несмущаван, а в края Христо бе изпреварен от Станислав Владимиров с Опел Астра, защото имаше проблеми с мотора, който вървеше на по-малко цилиндри. 

" Стана отлично съревнование с превъзходна организация и със мощна конкуренция. Трасето бе технично и не прощаваше неточности, сподели Влъчков. - Благодаря на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за поддръжката, както и на HTI България и на фамилията ми. Без тях нямаше да се оправя. "

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР