Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира първи в своя

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира първи в своя
Коментари Харесай

Иван Влъчков ще стартира първи в своя клас на Писта Дамасцена

Иван Влъчков с Хонда Сивик ще започва първи в своя клас Туринг на " Писта Дамасцена ". Състезанието се организира на Серес в Гърция и е трети, финален кръг от шампионата на БФАС на Затворен маршрут. Пилотът на ДАМАСЦЕНА-Алба Казанлък завоюва първите два кръга от сезона в София и Бургас Влъчков записа най-хубавото си време в първата подготовка - 1:36.209 мин., когато изискванията на пистата бяха по-добри. Във втората те се утежниха доста поради падналия дъжд и водачите нямаха опция да подобрят времената си.

До Влъчков от първа редица ще потегли Стоил Неков с Хонда Сивик също от екипа на ДАМАСЦЕНА-Алба Казанлък. Трети ще започва Нейко Нейков с Рено Клио, който бе най-бърз във втората подготовка. За първи път тази година взе участие Симеон Донов, който кара аварийна кола на Влъчков. Той ще потегли от 5-а позиция в утрешното съревнование.

„ Беше комплицирана подготовка през днешния ден при трансформирали условия на пистата, на която не сме карали от доста години – сподели Влъчков. – Сесиите минаха при отлична организация. Благодаря на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за поддръжката, както и на HTI България и на фамилията ми. “

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР