Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира първи в своя

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира първи в своя
Коментари Харесай

Иван Влъчков ще стартира първи в своя клас на „Писта Бургас“

Иван Влъчков с Хонда Сивик ще започва първи в своя клас Туринг на „ Писта Бургас “. Състезанието е втори кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Пилотът на ДАМАСЦЕНА-Алба Казанлък завоюва в откриващия старт за сезона в София и в този момент ще гони нова победа.

Влъчков записа най-хубавото си време в първата подготовка - 1:15.399, което е по-добро и от това на колите в серия Макси. Във втората изискванията на трасето се утежниха, откакто се разля масло от колата на Динко Монев, който получи щета в мотора и няма да кара на следващия ден. В нея Иван реализира 1:15.799.

До него от първа редица ще потегли Димитър Кондев с Хонда Сивик, който във втората сесия реализира 1:16.218 мин. На втора стартова редица ще бъдат Кристиян Христов с Хонда Сивик също от екипа на ДАМАСЦЕНА-Алба Казанлък и Иван Алексиев (Хонда Сиивк). Общо 18 коли участваха в днешните квалификации, което е връх в класа за последните 5 години.

„ Конкуренцията през днешния ден беше доста мощна. Ще се борим за успеха на следващия ден, само че няма да е елементарно, сподели Влъчков. - Трасето е забавно и технично. Благодаря на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за поддръжката, както и на HTI България и на фамилията ми. “

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР