Иван Турицов откликна на поканата на учениците от 12 А

...
Иван Турицов откликна на поканата на учениците от 12 А
Коментари Харесай

Турицов зарадва абитуриенти и тяхна учителка

Иван Турицов откликна на поканата на учениците от 12 " А " клас на столичното 23-то СУ " Фредерик Жолио-Кюри " и стана част от впечатляващата концепция за изненада на класната им ръководителка, написа формалният уебсайт на " алените ". Българският национал с подготвеност се отзова, удивен от описа на младежите за тяхната обичана учителка по география Симона Лукарска, която най-редовно и безрезервно поддържа ЦСКА от трибуните на Сектор " Г ".

Футболистът сюрпризира преподавателката, до момента в който тя разглеждаше клубния музей. Турицов й подари своя фланелка с персонален подпис и признателност за постоянството и клубна обвързаност през годините.

Бранителят показва познанията си по нейния предмет пред специфична географска карта, на която са маркирани всички точки по света, където " алените " са гостували през своята история. Играчът описа забавни усещания от визитата на норвежкия Бодьо в Лигата на конференциите, където мачът се игра при нетрадиционни условия и минусови температури оттатък Полярния кръг.

Това обаче не беше всичко за очевидно разчувстваната дама. Сърцатият бранител влезе в ролята на гид, съпровождайки я в занимателен тур из стадион " Българска войска ". Разходката приключи със сълзи от наслада и трогване, защото на трибуните в цялостен състав, целият 12 " А " клас очакваше нищо неподозиращата класна с настоятелна и истинска покана: " Ще дойдете ли с нас на бала? "

На фона на обичаната ария на почитателите " Сърца червени, сърца милиони ", предстоящо позитивният отговор и последвалите страсти трогнаха и самия Турицов. Той откровено отговори на многочислените въпроси на учениците, разкривайки им за нелекия си път до момента, за жертвите и лишенията на спортистите и по какъв начин е пропуснал своя абитуриентски бал поради футбола.

За край им пожела да се насладят с цялостна мощ на идния си празник, само че редом с това да натъртват на образованието и да преследват до дъно фантазиите си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР