Иван Тотев за отриването на Пловдив 2019 Откриването на Пловдив

...
Иван Тотев за отриването на Пловдив 2019 Откриването на Пловдив
Коментари Харесай

Иван Тотев: Откриването на Пловдив

Иван Тотев за отриването на Пловдив 2019 " Откриването на Пловдив - Европейска столица на културата беше впечатляващо и надмина всички наши упования. Над 50 000 души имаше в централната градска част ". Това съобщи кметът на града Иван Тотев във връзка шоуто от вечерта на 12 януари, когато градът публично откри семейството си като културната столица на Европа през 2019-та година.

Той благодари за професионализма на всички институции, които бяха ангажирани с подготовката и провеждането на събитието. Градоначалникът акцентира, че можем да се гордеем със основаната организация и това демонстрира, че градът е подготвен за провеждането на сходни огромни мероприятия.
 


„ Ролята на пловдивчани е доста огромна, в откриването участваха над 1000 доброволци, които се качиха на сцената “ , добави още Тотев.  По думите му, те за първи път излизат на сцена и никой не би трябвало да насочва рецензии към представянето им.-->

Спектакълът е юридически от пловдивчани за пловдивчани . Аз се гордея, че тези хора способстваха за това празникът да бъде в действителност необикновен “, разяснява той.

Тотев акцентира още, че „ откриващите събития за ЕСК са характерни и не са част от високата просвета, която чакат някои. Те са събития, които се организират с дейното присъединяване на локалните общности и са за локалните общности “.

По думите му, интернационалните оценки, получени за откриването на ЕСК 2019, са доста високи.

Очаква се най-късно до 21 януари придвижването по  бул.„ Цар Борис III Обединител ” да бъде пуснато, а сцената да бъде демонтирана дефинитивно до 17 януари

Още чуйте в звуковия файл.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР