Иван Тотев с адвокатите си по време на делото за

...
Иван Тотев с адвокатите си по време на делото за
Коментари Харесай

Обвинението срещу пловдивския кмет Иван Тотев влезе в съда

Иван Тотев с юристите си по време на делото за отстраняването му от служба по отношение на наказателното произвеждане. Съдът отхвърли да го в профил.

Още по тематиката
Обвинението против Иван Тотев

Иван Тотев бе упрекнат за ощетяване на бюджета около поръчката за зоопарка. Обвинението следва позната матрица и евентуално има избирателен резултат
Звеното " Антикорупция " към Софийската градска прокуратура внесе в Окръжен съд – Пловдив, обвинителен акт против кмета Иван Тотев, заместник-кмета Димитър Кацарски и Димитър Колев – кмет на регион " Западен ", за закононарушение по работа при построяването на пловдивския зоокът. Според прокуратурата тримата са работили в съучастничество (Кацарски и Колев като помагачи) за да набират полза за комерсиалното сдружение реализатор в размер на 689 869.70 лева, което съставлява и вредата за общината. Обвинението се основава на тезата на прокуратурата, че процедурата по възлагане на публичната поръчка в нарушаване на закона е извършена като директно договаряне с изпълнителя " Запрянови 03 " ООД вместо като открита процедура.

Иван Тотев е с мярка за неотклонение парична гаранция от 20 000 лв.. Колев и Кацарски са с подписка, се напомня в известието на прокуратурата.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР