Иван Тонев, който преди седмица простреля Кирил Александров в подлеза

...
Иван Тонев, който преди седмица простреля Кирил Александров в подлеза
Коментари Харесай

САС потвърди мярката на СГС за стрелеца от подлеза

Иван Тонев, който преди седмица простреля Кирил Александров в подлеза на булевардите „ България “ и „ Гоце Делчев “, остава в ареста. Това реши Софийският апелативен съд, който прегледа, постановената от Софийски градски съд мярка, която юристът на подсъдимия апелира, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Като претекст да удостовери мярката, съдът посочи, че Тонев съставлява висока социална заплаха и взе поради, че е желал съзнателно да умъртви минувача Александров, както и че произвеждайки два изстрела е заплашил живота на преминаващите по това време през подлеза.

На излизане от залата обвиненият Иван Тонев сподели, че съжалява за случилото се и изясни, че е можел да стреля в различен магазин, а не в съперника си.

„ Ако бях стрелял в краката му можеше да не го оцеля и да отиде в някой почтен жител. Аз просто не трябваше да попадам на пътя на това семейство. Те бяха семейство Адамс. Когато им се направи забележка те могат да бият с палка с железен връх, а аз немога да се защитя “, сподели подсъдимият.

В зала юристът му съобщи, че на лявото бедро на Тонев има синина и е изискал да се направи експертиза, която да откри дали тя е в резултат на ритник от Александров.

БГНЕС напомня, че предходната седмица в подлеза на булевардите „ България ” и „ Гоце Делчев ” двама мъже се скараха, тъй като кучето на единия се изпикало пред магазина на другия. Скандалът се увеличен дотолкоз, че притежателят на магазина - Иван Тонев извадил законно притежавания си револвер и създал два изстрела. При първият револверът му засякъл, само че с втория съумял да простреля в корема съперника си. Александров беше откаран в болница където поради огнестрелната рана се наложи лекарите да отстранят бъбрека му. В четвъртък Софийски градски съд наложи мярката на Тонев " задържане под стража ", която юристът му изиска да бъде сменена с по-лека.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР